Over mij

Hallo


Ik ben Evy en baat sinds juli 2021 onze vakantiewoning uit. Ons gezin bestaat uit vier namelijk mijn man Stijn (46), onze twee zonen, Maxim (15) & Mathis (10) en mezelf, Evy (44).


Samen met mijn gezin geniet ik graag van de natuur en de rust, daarom doe ik er ook alles aan om mijn gasten dit aan te bieden.


Ik heb vroeger gewerkt in de verzekeringssector maar heb sinds enkele jaren gekozen voor ons gezin en alles wat hierbij komt kijken en sinds kort een nieuwe uitdaging, jullie te ontzorgen in onze vakantiewoning.


Een aangename vakantie bieden is hetgeen waar ik voor ga.  Onze vakantiewoning is naast onze eigen woning gelegen, jullie kunnen altijd bij mij terecht.


Rust vind je vast en zeker in Prinsheerlyck, ik ontvang u graag voor een heerlycke vakantie. Limburg is een wandel- en fietsparadijs, vanuit de woning vertrekken er tal van fiets- en wandelwegen.


De naam Prinsheerlyck is ontstaan door het samenvoegen van de familienaam "De Prins" en de wens om jullie een "Heerlyck" verblijf te gunnen.  Ik wil namelijk een warm, gezellig, hartelijk en rustig verblijf voor onze gasten.


Hopelijk tot snel


Evy